PLC lift – Portabel Løftebukk

Information in English

PLC Lift Løftehøyde på 1300 mm og Løftekapasitet på 2500kg. Etter førstegangsinstallasjon av PLC liften settes den opp på under 10 minutter, og er klar til bruk. Enkel å trille bort og tar liten plass når de ikke er i bruk. PLC Lift kan benyttes i alle garasjer med standard høyde og standard 10cm betongplate. Gjør det mulig å kombinere garasjeparkering og verksted. Et tryggere alternativ til garasjejekken, gir bedre arbeidsstilling og kan låses med sikkerhetssplinter i 5 trinn..

PRIS:
Norge: NOK 15990,- inkludert mva + frakt.
Sverige: NOK 12800,- + svensk moms og frakt.

Bestille 

Send oss en epost på Post@tech-trading.com

Få med postnummer,  telefonnummer og om du ønsker å hente på terminal på lager eller få den levert hjem. Pris på frakt er fra 990,- -2500,- eks. mva avhengig av lokasjon i landet.

 

Beregn transporttid

Vi sender varer fra vårt lager på 2072 Dal, normal transporttid er 2-3 virkedager.

Tekniske spesifikasjoner PLC lift

 • Løftekapasitet: 2500 Kg.
 • Max kapasitet / Front Aksel*: 1250 Kg.
 • Max kapasitet / Bakre Aksel*: 1250 Kg.
 • Max last pr. arm: 625 Kg.
 • Høyde totalt: 2600 mm.
 • Høyde av søyle: 1790 mm.
 • Vidde (utsiden av Base): 3300 mm. – 3450 mm.
 • Arm lengde (Min.): 650 mm.
 • Arm lengde (Max.): 980 mm.
 • Max Løftehøyde :1300 mm.
 • Motor: 110-220 VAC / 50-60 Hz. 1Ph.
 • Lengde på slange(r): 5000 mm.
 • Tid på til full høyde: 45 sekunder
 • Vekt pr. søyle: 170 Kg.
 • Frakt vekt: 650 Kg.
 • Ce-godkjent

* Til top av sylinder når max utstrakt. Merk sylinder vil ikke bli høyere enn taket på en standard stasjonsvogn ved løft. Sylinder heves parallelt med bilen.

Hydraulik aggeregat

Strømningsdeleren er hjertet til PLC Liften system, denne gir presist utlignet løft. Strømningsdeleren fordeler den hydrauliske kraften mellom kollonne, selv om belastningsfordelingens trykk endres. Det vil si at selv om vekten er ujevnt fordelt på sylindrene som utfører løftet vil løftebukken løfte likt. Vår standard mobile hydrauliske tralle er liten nok til å lagres ute av veien, og har oppheng for de hydrauliske slangene. Den hydrauliske driverenheten bruker dobbelviklet 1 faset elektromotor som krever 110v-230v 50-60hz. 16ampere sikring. Tilførselsledning er av industriell kvalitet og kommer i ca 0,3 meter lengde. En enkel trykknapp bryter heiser bukken og en støtstang styrer senkingen. Enkle hurtigkoplinger fra slanger kan monteres lett for drift av enkel eller dobbel kolonne.

Portabel

PLC liftens søyler har påmontert hjul som gjør det mulig å bruke bukken når du trenger den å kan stue den bort når den ikke er i bruk. Som igjen frigjør plassen for parkering.

Fra lagret til løftet bil på under 15 minutter.

Med innvendig gjenget innfelte ”drop in” anker og hurtigkoplinger er bukken rask og enkel og sette opp.

Automatisk låsing av løftearmer

Hver arm er utstyrt med en slitesterk låsing på arm som automatisk aktiveres hver gang bukken heves. Når heisen er senket til startpunkt deaktivers låsen og løftearmen kan reposisjoneres.

Dobbel direktekjørings teknologi

Ved å benytte to lavtrykk-Høyvolums lavtrykks (HVLP) Direktekjørings sylindere, har vi eliminert behovet for løfte kjettinger eller skrue mekanismer, oftest funnet på andre løfte annordninger. HVLP direktekjørings teknologi tilbyr bedre pålitelighet, jevnere drift og mindre vedlikehold.

Solid stål sikkerhetslås

Våre robuste sikkerhetslås er i stand til å holde tre ganger løftekapasiteten gjør at kjøretøyene dine er trygt forhøyet og forblir sikker.

 

Industriell kvalitet på hydrauliske sylindere

Integrert i hver PLC lift er hydrauliske sylinder er ett stykke, pilot montert, maskinert stål, stempel innpakket med spesialdesignet trykk lastet stempel tettning, dobbelsikring med slitasje band som praktisk talt eliminerer enhver uønsket væske gjennomstrømning.

Mikro-glatt krom-stang er maskinert fra high yield, slipt og polert C-1045/50 mikro-legering stål og belagt til minimum 0.001 «stikk, for å sikre overlegen sylinder drift og levetid.

Sikkerhetsfunksjoner fra gulvet og opp

PLC Lift løfte systemet er designet med sikkerhet i tankene. Vår fabrikk har 10-års erfaring med bygging av løftebukker og dedikert håndverk sammen med materialer av høyeste kvalitet er det som gjør PLC liftene er av de sikreste heiser på markedet.

Ingen i bransjen har en mer sofistikert og omfattende forskning og kvalitetskontroll program enn vår fabrikk, og våre kunder over hele Europa bevise det.

Lavtrykk HVLP Direct-Drive sylindre eliminere behovet for løfte kjettinger eller skrue mekanismer oftest funnet på andre løftebukk design.
Hydrauliske sylindere har integrert hastighet-sikring, sikkerhetsventiler.
En støpejern strømningsdeler gir nettopp utlignet løft for presis fordeling av hydraulisk kraft.
Solide sikkerhetslåser er i stand til å holde tre ganger nominell løftekapasitet.
Løftearmer låser automatisk hver gang heisen heves.
Detaljert installasjon, vedlikehold og sikkerhet instruksjoner følge hver PLC lift
Gausel Trading oppfordrer alle eiere å kjenne sitt utstyr og til å følge gode sikkerhetsrutiner ved bruk av våre produkter. Din PLC lift er konstruert og bygget med tanke på din sikkerhet, men det endelige ansvaret for sikker drift er du som operatør.

Tilgang under bilen

PLC Lift gir mer tilgang til undersiden av bilen og uhindret gulvplass. Nå kan du enklelt få tilgang til motor underside, girboks, drivaksler, startere, differensial eksos og alt det andre som kreves av tilgang under bilen.

Samtidig som du oppnår god og korrekt arbeidshøyde ved reperasjoner på dekk og opphengsdeler på bilen.

Lav profil

Passer under de fleste sportsunderstell og senkede kjøretøy.

To i en

Som ekstrautstyr kan motorsykkel adapter kjøpes kjøpes til Plc Lift. Dette tillater deg å sikkert løfte motorsykler, Atv og andre motoriserte kjøretøy til komfortable arbeidshøyder.

Vi har også en rekke annet utstyr under utvikling, og vi vil fortsette å utvikle og tilpasse våres produkter etter kundens behov.

Justerbare løftearmer

Øker samlet arm posisjonering for å løfte en rekke ulike kjøretøy som har Uni konstruksjon, anbefales OEM løftepunkt, eller brede og / eller smal ramme konfigurasjoner.

Singel kollonne

Med vilje produseres søylene som ett stykke, dette gir konstruksjon ekstra styrke og mindre tretthet under tung belastning.

Søylene er produsert på fabrikk i Kina. Med med CE godkjenning og ISO 9000 standard.

Vedlikeholdsfrie Lastelager

I stedet for å bruke rullelager som trenger konstant smøring og vedlikehold, bruker vi framtidstettet fullt flytende UHMW ultra-høy molekylvekt polyetylen belastnings lagre som trenger minimalt med smøring og bortimot vil vare livet ut på liften.

Bred eller smal installasjon

2 søyleren kan monteres på en bredde som passer kjøretøyene du vil heise. Du kan selv velge å installere flere ankere på varierte kolonne stillinger for tilpasning til flere kjøretøy konfigurasjoner.

Detaljert instruksjon i sikkerhet

Detaljerte installasjon og vedlikehold instruksjoner, grafisk sikkerhet og vedlikehold dekaler følger med hver 2 søyler.

Holdbar pulverlakkert overflate

Hver PLC lift har en slitesterk pulverlakkert overflate som gir metallet et høykvalitets og ekstremt slitesterk overflate som tåler selv de tøffeste miljømessige eller kjemiske forhold. I motsetning til andre selskaper som hevder de pulver lakkerer, er vi stolte av vår grundige 10-trinns prosess.

 

Høyhastighets hydraulikk

Fri flyt, høytrykks-3/8 «hydrauliske linjer og en høy-strømmnings pumpe og integrert AC enhet øker opp-og nedstignings hastighet nivå for økt produktivitet.

Monteringsanker

Innvendig gjenget hylse. Når bukken ikke skal være i bruk og stues bort, er det ingen hindringer som stikker opp av gulvet.

PLC Lift Garanti

PLC lift system leveres med en ubetinget 24-måneders garanti. Og en 5 års reklamasjons periode på heis struktur og pumpe enthet.

Kvalitet

PLC lift er grundig testet med tanke på belastinger og har gjennomgått en rekke kvalitetstester for å sikre vekten av bilen og ivareta sikkerheten til de som arbeider under bilen.

Se dokumntert video for kollaps test utført i samarbeid med fabrikk.

Videoer av billigproduserte løftebukker testet til max løfte kapasitet finnes på youtube. Resulatatet er i demonstrerte videoer er deformasjon og fullstendig kollaps like over løftekapasitet.

Vår PLC lift har en kapasitet på 2500kg

Og som video viser har kollapser den ved 17tonn som gir en sikkerhetsfaktor på 680%

Ankerene som medfølger bukken er individuelt testet og fra produsent å hver anker er designet for å tåle minimum 5tonn ved korrekt montering

Test Parameter:

Fc 3000PSI tilsvarer b30 armert betong (Styrke på sement) 10 cm tykkelse

Test vekt = 2500 kg. (Max vurdert last)

Gulv last og anker stress ved max vurdert last:

Fremste anker bolt Spennings belastning (pr stk.) = 433kg. (to bolter)

Fremste anker bolt Kompresjon belastning (pr stk) = 1534kg. (to bolter)

Bakre anker bolt spennings belastning (pr stk) = 1468kg. (tre bolter)

Fysisk anker testing:

Anker/bolt vurdert styrke (pr. stk) = 5706kg.

Anker/bolt faktiske bruddstyrke (pr stk) = 10344kg (gjennomsnitt)

Resultat:

Spennings stress per bolt = 1287kg tension, last pr ALI B-1 diagram.

Spennings stress per bolt = 1468kg tension, last pr Arm fullt utstrakt.